Krémová pórková polévka s cibulí, sýrem Pecoríno a cizrnou
Kód: LYO000112Související produkty
Detailní popis produktu
Pokud plánujete romantické stanování ve dvou, doporučujeme zvolit jiný pokrm. Pokud však hledáte zahřívací polévku s výraznou cibulovou chutí, tento krém z cibule, pórku a brambor je trefou do černého. Pár plátků sýra Pecorino Romano a hrst cizrny skvěle doplňuje tuto klasickou domácí cibulačku, po které jednou za čas každý zatoužíme.
Jídla jsou před vysušením mrazem vařena a ochucena.
V balení nejsou žádné umělé přísady, žádné přidané cukry, žádný palmový olej a žádné konzervační látky. Jídlo je vyrobeno ze 100% přírodních surovin. Doba spotřeby jsou 4 roky.
Info pro konzumenty:
- Jídlo bez masa
- Bez lepku
Složení:
- cibule 21%
- pórek 21%
- cizrna14%
- brambory
- sýr Pecorino Romano (PDO) 7%
- zakysaná smetana
- pažitka
- sůl
- koření (obsahuje celer)
Tabulka nutričních hodnot:
Ve 100 g | Porce 60 g (370 g před vysušením) | |
Kalorie | 1743 kJ / 417 kcal | 1046 kJ / 250 kcal |
Tuky | 18 | 11 |
z nich nasycené mastné kyseliny | 11 | 6,8 |
Sacharidy | 37 | 22 |
z toho cukry | 13 | 7,8 |
Vlákniny | 12 | 7,4 |
Bílkoviny | 20 | 12 |
Soli | 5,8 | 3,5 |
Uvedené hodnoty jsou v gramech.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polévky |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Kód produktu: | 1063 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Skutečné jídlo
Tahle polská rodina měla se sušením bylinek, ovoce a zeleniny pomocí mrazu už roky zkušeností, když v roce 1998 představili také mrazem sušená jídla pro jachtaře, horolezce nebo turisty. A každé jejich jídlo dnes i do těch nejodlehlejších koutů světa přináší něco, co po náročném dni venku zaplaví vaše tělo blahem. Protože je to prostě dobré. Připravené pouze z přírodních surovin. Bez konzervantů a jiných umělin. Zkrátka skutečné jídlo.
100% přírodní
Nic umělého. Zelenina, ovoce a bylinky pochází buď z vlastních polí nebo od spřátelených farmářů, na které je spolehnutí.
Akorát na lžičku
I po zmražení rozpoznáte v pytlíku původní tvar i velikost surovin. Přičemž každý kousek má velikost tak akorát na lžičku.
Trvanlivost 5 let
Odstranění vody brání mikroorganismům a enzymům v činnosti. Hlavní jídla tak vydrží v pytlíku až pět let.
Přesně to, co tělo potřebuje
Nettle Curry podle horolezce Seana Villanuevy O’Driscoll. Mash and Cheese od horského vůdce Mathieu Maynadiera. Nebo jablečný koláč, s jehož receptem přišel alpinista Marko Prezelj. V polském městečku Kielce připravují jídla, která mají vysokou kalorickou hodnotu a taky přirozený obsah vitamínů a minerálů. Přičemž každé jídlo se nejprve uvaří a teprve poté se šokově zmrazí do podoby, kterou vycpete jakýkoliv volný kousek místa v batohu.
Zasytí od rána do večera
Hlavní jídla
„Tato jídla považujeme za nejchutnější stravu tohoto typu na trhu," prohlásili porotci, když ocenili LYOFOOD cenou The Gold Outdoor Industry Award na veletrhu OUTDOOR. Dejte si něco s masem nebo bez, jídlo veganské, bez lepku nebo dvojitou porci.
Polévky
Krémové vegetariánské polévky (a některé také bezlepkové) s vybranými sýry nebo třeba poctivá gulášovka s jemnými kousky vepřového, která prohřeje stejně, jako kdyby vám ji naservírovali na horské chatě.
Snídaně
Ovesné kaše s chia semínky a ovocem, které chutná, jako byste si ho právě natrhali čerstvé. Ideální start do nového a dlouhého dne. Nebo preferujete něco ještě vydatnějšího? Tak co míchaná vejce na mexický způsob?
Ovoce a dezerty
Jablečný koláč s drobenkou nebo proslulý španělský Crema Catalana? Tohle rozehřeje atmosféru i v promrzlém a mokrém horském bivaku. Ostatně i v krajině plné ledu a sněhu můžete dostat čerstvé ovoce. Jahody, banán nebo třeba lesní plody.
Nápoje
Osvěžující smoothie, které přenese do lůna divočiny atmosféru thajské pláže a ještě napumpuje do těla novou dávku energie a vitamínů. I tyto ovocné bomby (samozřejmě bez přidaných cukrů a konzervačních látek) stačí jenom zalít vodou.