Bistro Ovesná kaše s jablky, brusinkami a skořicí
Kód: LYO000083Podrobný popis
BISTRO Menu BIO kaša zložená z bezlepkových ovsených vločiek varených s kokosovým mliekom a chia semienkami, sladkých jabĺk, kyslých brusníc a štipkou škorice je lahodnou a vyváženou kombináciou, ktorá vám pomôže správne začať deň.
Jedlá sú pred vysušením mrazom varené a ochutené.
V balení nie sú žiadne umelé prísady, žiadne pridané cukry, žiadny palmový olej a žiadne konzervačné látky. Jedlo je vyrobené zo 100% prírodných surovín. Všetky suroviny sú z ekologických fariem.
Info pre konzumentov:
- Pre vegetariánov
- Pre vegánov
- Bez lepku
- Bez laktózy
- Doba spotreby je cca 1,5 - 2 roky
Zloženie:
- bezlepkové ovsené vločky 54 %
- agávový sirup
- kokosové mlieko
- chia semienka 1,5 %
- jablčné kocky 1%
- brusnicové plátky 1%
- škorica 0,2%
Tabuľka nutričných hodnôt:
Ve 100g | Porcia 70 g (270 g pred vysušením) | |
Kalórie | 2060 kJ / 494 kcal | 1442 kJ / 346 kcal |
Tuky | 26 | 18 |
z nich nasýtené mastné kyseliny | 20 | 14 |
Sacharidy | 50 | 35 |
z toho cukry | 15 | 11 |
Vlákniny | 12 | 8,2 |
Bielkoviny | 9,8 | 6,9 |
Soli | 0,06 | 0,04 |
Uvedené hodnoty sú v gramoch.
Dodatočné parametre
Kategória: | Horolezectvo |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
EAN: | 5902768107784 |
Kód dodavalete: | 7784 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Skutečné jídlo
Tahle polská rodina měla se sušením bylinek, ovoce a zeleniny pomocí mrazu už roky zkušeností, když v roce 1998 představili také mrazem sušená jídla pro jachtaře, horolezce nebo turisty. A každé jejich jídlo dnes i do těch nejodlehlejších koutů světa přináší něco, co po náročném dni venku zaplaví vaše tělo blahem. Protože je to prostě dobré. Připravené pouze z přírodních surovin. Bez konzervantů a jiných umělin. Zkrátka skutečné jídlo.
100% přírodní
Nic umělého. Zelenina, ovoce a bylinky pochází buď z vlastních polí nebo od spřátelených farmářů, na které je spolehnutí.
Akorát na lžičku
I po zmražení rozpoznáte v pytlíku původní tvar i velikost surovin. Přičemž každý kousek má velikost tak akorát na lžičku.
Trvanlivost 5 let
Odstranění vody brání mikroorganismům a enzymům v činnosti. Hlavní jídla tak vydrží v pytlíku až pět let.
Přesně to, co tělo potřebuje
Nettle Curry podle horolezce Seana Villanuevy O’Driscoll. Mash and Cheese od horského vůdce Mathieu Maynadiera. Nebo jablečný koláč, s jehož receptem přišel alpinista Marko Prezelj. V polském městečku Kielce připravují jídla, která mají vysokou kalorickou hodnotu a taky přirozený obsah vitamínů a minerálů. Přičemž každé jídlo se nejprve uvaří a teprve poté se šokově zmrazí do podoby, kterou vycpete jakýkoliv volný kousek místa v batohu.
Zasytí od rána do večera

Hlavní jídla
„Tato jídla považujeme za nejchutnější stravu tohoto typu na trhu," prohlásili porotci, když ocenili LYOFOOD cenou The Gold Outdoor Industry Award na veletrhu OUTDOOR. Dejte si něco s masem nebo bez, jídlo veganské, bez lepku nebo dvojitou porci.

Polévky
Krémové vegetariánské polévky (a některé také bezlepkové) s vybranými sýry nebo třeba poctivá gulášovka s jemnými kousky vepřového, která prohřeje stejně, jako kdyby vám ji naservírovali na horské chatě.

Snídaně
Ovesné kaše s chia semínky a ovocem, které chutná, jako byste si ho právě natrhali čerstvé. Ideální start do nového a dlouhého dne. Nebo preferujete něco ještě vydatnějšího? Tak co míchaná vejce na mexický způsob?

Ovoce a dezerty
Jablečný koláč s drobenkou nebo proslulý španělský Crema Catalana? Tohle rozehřeje atmosféru i v promrzlém a mokrém horském bivaku. Ostatně i v krajině plné ledu a sněhu můžete dostat čerstvé ovoce. Jahody, banán nebo třeba lesní plody.

Nápoje
Osvěžující smoothie, které přenese do lůna divočiny atmosféru thajské pláže a ještě napumpuje do těla novou dávku energie a vitamínů. I tyto ovocné bomby (samozřejmě bez přidaných cukrů a konzervačních látek) stačí jenom zalít vodou.